Gevelisolatie

De Meuter-Oltmans in Ternat (Vlaams-Brabant): gevelisolatie met maximaal comfort

Wilt u uw gevel laten isoleren in Vlaams-Brabant? Een bijzonder slimme keuze, want gevelisolatie levert u driedubbele winst op.
U geniet niet alleen van een sterke besparing dankzij een lagere energiefactuur. Uw woning ziet er ook weer als nieuw uit én uw verhoogt uw wooncomfort. En dat allemaal dankzi een ingreep waar u weinig tot geen overlast van ondervindt. Als dát niet het overwegen waard is!

Onze methodes voor gevelisolatie

Bij De Meuter-Oltmans in Ternat (Vlaams-Brabant) zijn we al jarenlang gespecialiseerd in gevelisolatie. Onze ervaren vakmensen kunnen uw gevelisolatie uitvoeren met behulp van:

- Steenstrips: perfect gezaagde stukjes baksteen voor een prachtig effect.
Crepi: verfijnd pleisterwerk voor een rustieke of strak moderne uitstraling.

Ontdek alles over deze twee systemen op onze website – of contacteer ons wanneer u nog vragen hebt.

Gevelisolatie: winst voor het leven

Door uw gevel doeltreffend te isoleren, legt u als het ware een schil rond het volledige gebouw. Hierdoor werpt u een dam op tegen koude in de winter, en warmte in de zomer. Resultaat: u hoeft minder te verwarmen om uw woning op temperatuur te houden.
U betaalt minder aan uw energiefactuur en houdt meer geld over voor de leuke dingen in het leven. U draagt bij aan een beter milieu en verhoogt dus in één klap de waarde van uw woning. Bovendien…

Gevelisolatie: méér comfort in huis

… verhoogt u uw wooncomfort. Doordat de temperatuurschommelingen in huis geminimaliseerd worden, geniet u op elk moment van het jaar van een aangename binnentemperatuur. Dat resulteert in een aangenamere woonomgeving, met een sterk verhoogd comfort.

Gevelisolatie: een opfrisbeurt voor uw gevel

Als uw gevel dringend aan renovatie toe is, overweegt u best het uitvoeren van een efficiënte gevelisolatie. Zo slaat u twee vliegen in één klap: u isoleert uw woning doeltreffend én geniet na afloop van een prachtige buitenzijde van uw woning.

Dankzij onze aanpak met steenstrips of crepi, ziet uw gevel er na afloop schitterend uit. Bovendien kunnen we door onze methodieken en materiaalkeuze perfect aansluiten bij uw smaak en stijl. Klassiek of toch liever modern? U hoeft het maar te zeggen.

Gevelisolatie door De Meuter-Oltmans: een technisch hoogstandje

Bij De Meuter-Oltmans werken we enkel met beproefde methodieken en technieken. We zorgen ervoor dat koudebruggen geen kans krijgen en bouwen een gesloten systeem.

Dit ETICS-systeem verzekert u van alle voordelen van een vakkundige isolatie. Het beste bewijs? De leverancier van dit systeem geeft er maar liefst 10 jaar garantie op. U investeert dus zonder risico, maar met maximaal effect.

Wilt u meer weten over gevelisolatie in Vlaams-Brabant? Contacteer De Meuter-Oltmans vandaag nog voor een gratis offerte op maat!

Raadpleeg ook :